KOCAELİ / DERİNCE - Çakabey İlkokulu

Çakabey İlkokulu

Mersincik Mah.Palmiye Sok. No18 Derince / Kocaeli
Vizyon
ÖĞRENMENİN TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLDİĞİ, ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ, ÖĞRETEN VE ÖĞRENENLERİN BİRBİRİNE İNANDIĞI, ÇALIŞANLARIN DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI CEVAPTAN KORKMADIĞI VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİNİN OLMADIĞI, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI BİR OKUL OLMAK.
Misyon
ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN, İŞLERİ YAPAN DEĞİL; İŞLERİ DOĞRU YAPAN, SORGULAYAN, ARAŞTIRAN, SAĞLIKLI İLETİŞİM KURAN, DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜREN DEMOKRATİK BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT VERMEK VE ONLARI 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
Başlangıç:09:00 Bitiş :14:50
Ulaşım
İl merkezinden 88 nolu hat İlçe merkezinden 103 nolu hatlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Mersincik mah.Palmiye sok.No:18 Derince/Kocaeli
İl merkezine 8 km İlçe Merkezine 3 km uzaklıktadır.